Vraag over lidmaatschap?

Heb je een vraag over jouw lidmaatschap van ABVV-regio Antwerpen? Stel ze hieronder aan de medewerkers van onze dienst lidmaatschap. 

Mijn vraag over lidmaatschap van ABVV-regio Antwerpen

Ja, ik stem er uitdrukkelijk mee in dat het ABVV-regio Antwerpen en zijn centrales mijn rijksregisternummer opvragen en mijn persoonsgegevens verwerken in het kader van hun dienstverlening. Mijn lidmaatschapsgegevens worden door het ABVV-regio Antwerpen en centrales op een geautomatiseerde wijze bewaard en verwerkt met oog op hun dienstverlening, correspondentie en informatie over acties en campagnes. Ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27.04.2016 heb ik het recht om deze gegevens te raadplegen, te verbeteren, te schrappen. Op www.vlaamsabvv.be/privacy vind ik alle info over de verwerking van mijn persoonsgegevens.

Heb je een vraag over werkloosheid?

Een vraag over je werkloosheidsdossier kunnen de medewerkers van onze dienst lidmaatschap niet beantwoorden. Stel je vraag over werkloosheid rechtstreeks aan hun collega's van onze werkloosheidsdienst met het contactformulier op Mijn ABVV of maak telefonisch een afspraak. 

Deel deze pagina: