(0)

Selecteer Regio

Wij helpen vakbondsafgevaardigden

Ze hebben het niet altijd even makkelijk. Ze beantwoorden vragen van de werknemers, ze zorgen voor een degelijk onthaal van nieuwe medewerkers en besteden altijd veel aandacht aan het werven van nieuwe leden. Wij helpen graag!


Onthaal van jonge collega's...

Zowel voor nieuwe "vaste" collega's als voor jobstudenten en deeltijds lerenden en werkenden heeft Magik? handige brochures aangemaakt. Deze brochures bevatten informatie over hun rechten en plichten, maar ook een heleboel informatie over het vakbondswerk op het bedrijf en/of het nut van het lidmaatschap van Magik? (als student) of het ABVV. De brochures zijn klein en handig en bevatten toch alle nodige informatie. Als vakbondsafgevaardigde van het ABVV kan je al deze brochures bestellen bij je beroepssecretaris of bij onze regionale contactpersonen.

Promotie van GRATIS lidmaatschap...

Nieuwe "vaste" werknemers op uw bedrijf maak je liefst zo snel mogelijk lid van het ABVV (de centrale).

Maar laat Magik? die mensen alvast opwarmen, door ze als scholier of student reeds te laten kennismaken met de vakbond. Dit kan volledig gratis
Scholieren en studenten kunnen vanaf 15 jaar gratis lid gemaakt worden en krijgen zo een specifiek Magik?-ledenblad én kunnen gratis kennismaken met gans het pakket aan dienstverlening van onze vakbond. Wanneer ze dan na hun studies gaan werken, weten ze alvast beter wat een vakbond voor hen allemaal kan betekenen.

Maak dus alle kinderen van leden en kennissen, alle jobstudenten of (school-)stagiairs nu al gratis lid van Magik?!

Affiches en folders kan je bekomen bij je secretaris of centrale, in de ABVV-gebouwen of bij onze regionale contactpersonen. Zoveel je maar wil.


 

Waar kan je terecht?

Terug Top