(0)

Selecteer Regio

Contact ABVV-centrales in Coronatijden

Lees hoe je de Antwerpse ABVV-centrales snel kan bereiken in de periode van maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.


De ABVV-beroepscentrales en vakbondsafgevaardigden waken erover dat op de werkvloer alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden om de werknemers te beschermen tegen het virus. Onze beroepscentrales en afgevaardigden kijken ook toe op de correcte (administratieve) toepassing door de werkgever van de regels voor technische werkloosheid als gevolg van het Coronavirus. ABVV-leden met vragen, bezorgdheden of klachten hierover, nemen het best contact met hun beroepscentrale.

Alle ABVV-centrales in de regio Antwerpen zijn tijdens de periode van maatregelen tegen Corona bereikbaar via een centraal e-mailadres. Andere manieren om de beroepscentrales te contacteren vind je op de website van elk van onze centrales. Volg de facebookpagina van jouw centrale en blijf altijd meteen op de hoogte.

Lees meer over de organisatie van onze volledige dienstverlening in de periode van strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Terug Top