(0)

Selecteer Regio

Bookmark and Share

Marc (46) kon zijn job fysiek niet meer aan ...

Marc werkte als industrieel plaatbewerker in de industriƫle bouwsector. Waarom klopte hij aan bij ABVV-loopbaanbegeleiding?


Industrieel plaatbewerker is een fysiek zwaar beroep. Omwille van chronische fysieke klachten kon hij zijn werk niet meer aan. Hij was bang zijn job te verliezen. Via de Algemene Centrale (AC) kwam hij bij ABVV-Loopbaanbegeleiding terecht.

... loopbaanbegeleiding gaf hem de moed en energie om nog iets van zijn loopbaan te maken

"Voor de begeleiding wist ik niet waar ik terecht kon met al mijn vragen. Na de begeleiding was ik veel zelfstandiger geworden om de weg te vinden naar de informatie die ik nodig had. Ik heb geleerd heel wat assertiever te zijn en op te komen voor mezelf. Loopbaanbegeleiding was voor mij de aanzet om terug vooruit te geraken in mijn loopbaan."

... vandaag werkt hij als instructeur AUTOCAD

"Ik vond de weg naar verschillende opleidingen bij het ABVV, bij de VDAB en bij ATEL. Zo ben ik opgeleid tot technisch tekenaar. En vandaag ben ik zelf aan de slag als lesgever-instructeur AutoCAD."

Marc raadt loopbaanbegeleiding aan ...

... aan werknemers die zich moeten heroriënteren op de arbeidsmarkt, omdat ze de job fysiek niet meer aankunnen.

... aan werknemers die vastgeroest zijn in hun job en niet weten hoe een uitweg te vinden.

... aan werknemers die een duwtje nodig hebben om een stap vooruit te geraken in hun job of loopbaan.

... aan werknemers die niet weten hoe ze bepaalde problemen bespreekbaar kunnen maken met hun werkgever en zich hierop willen voorbereiden.

Zoek op trefwoord

loopbaanbegeleiding

Terug Top